Týdenní menu

 

Polední MENU 17. 6. – 20. 6. 2025

Úterý:

Polévka: Čočková (A1)

MENU1: Ďábelská vepřová játra, dušená rýže (A1)

MENU2: Sekaná pečeně, bramborová kaše (A1,A3,A7)

MENU2: Hovězí guláš, houskový knedlík (A1)

Středa:

Polévka:  Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Zeleninový salát s vepřovými řízečky, dresink  (A1,A3,A7)

MENU2:  Kuřecí indická směs, dušená rýže (A1)

MENU2:  Vepřová pečeně, žampionová omáčka, houskový knedlík (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská (A1)

MENU1: Buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)

MENU2: Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,A7)

Pátek:

Polévka:  Cibulačka (A1,A9)

MENU1:  Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb  (A1,A3,A7)

MENU2:  Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)

 

MENU3: 200g Smažené žampiony, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 150g Kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky  (A1,A7)

 

V. I. P 2 : 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)

V. I. P. 3: 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)

V. I. P. 4: 150g Řízkové duo v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 6: 300g Zeleninový salát s kuřecím masem a hermelínem, dresink  (A1,A7,A3)

V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši