Týdenní menu
Polední MENU 17. 6. – 20. 6. 2025
Úterý:
Polévka: Čočková (A1)
MENU1: Ďábelská vepřová játra, dušená rýže (A1)
MENU2: Sekaná pečeně, bramborová kaše (A1,A3,A7)
MENU2: Hovězí guláš, houskový knedlík (A1)
Středa:
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Zeleninový salát s vepřovými řízečky, dresink (A1,A3,A7)
MENU2: Kuřecí indická směs, dušená rýže (A1)
MENU2: Vepřová pečeně, žampionová omáčka, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Frankfurtská (A1)
MENU1: Buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)
MENU2: Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,A7)
Pátek:
Polévka: Cibulačka (A1,A9)
MENU1: Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb (A1,A3,A7)
MENU2: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU3: 200g Smažené žampiony, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 150g Kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky (A1,A7)
V. I. P 2 : 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)
V. I. P. 3: 300g Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)
V. I. P. 4: 150g Řízkové duo v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s česnekovou omáčkou, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 6: 300g Zeleninový salát s kuřecím masem a hermelínem, dresink (A1,A7,A3)
V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši