Týdenní menu
Polední MENU 13. 5. – 16. 5. 2025
Úterý:
Polévka: Fazolová (A1)
MENU1: Čevabčičí, vařené brambory, hořčice, cibule (A1,A7,A3,A10)
MENU2: Pečené kuře na paprice, těstoviny (A1)
MENU2: Smažený vepřový řízek, bramborový salát (A1,A3)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s kapáním a zeleninou (A1,A9,A3)
MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová
MENU1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou (A1,A7)
MENU2: Plněné bramborové knedlíky uzeninou, kysané zelí (A1,A3)
Pátek:
Polévka: Uzená s kroupami (A1,A9)
MENU1: Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb (A1,A3,A7)
MENU1: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU3: 200g Smažený sýr, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 200g Kapr na grilu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P 2 : 500g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)
V. I. P. 3: 150g Kuřecí nudličky s chřestem, hranolky (A1)
V. I. P. 4: 150g Steaková směs v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 5: 150g Kuřecí steak zapečený chřestem a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 6: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuřecí maso, cibule, slanina, kukuřice) (A1,A7)
V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši