Týdenní menu

Polední MENU 19. 8. – 22. 8. 2025

Úterý:

Polévka: Čočková (A1)

MENU1: Kuřecí nudličky na žampionech, dušená rýže (A1)

MENU2: Sekaná pečeně, vařené brambory  (A1,A7,A3)

Středa:

Polévka:  Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek  (A1,A7)

MENU2:  Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka: Zelná s uzeninou (A1)

MENU1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)

MENU2: Kuřecí prsa v těstíčku, vařené brambory (A1,A3,A7)

Pátek:

Polévka:  Smetanová česnečka (A1,A9,A3,A7)

MENU1:  Koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU2:  Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)

 

MENU3: 100g Smažený sýr, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 150g Kuřecí steak se sázeným vejcem a šunkou, hranolky  (A1,A3)

 

V. I. P 2 : 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)

V. I. P. 3: 150g Smažené duo v bramboráku (kuřecí, vepřové), obloha (A1,A3)

V. I. P. 4: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)

V. I. P. 5: 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 6: 300g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou  (A1)

V. I. P. 7: 150g Medailonky z vepřové panenky na medu, hranolky (A1)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši