Týdenní menu
Polední MENU 17. 9. – 20. 9. 2024
Úterý:
Polévka: Hrachová (A1)
MENU1: Krůtí perkelt, těstoviny (A1)
MENU2: Vepřový kotlet ,,Ondráš“ v bramboráku, obloha (A1,A3)
MENU2: Hovězí líčka na kořenové zelenině, karlovarský knedlík (A1,A3)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s kapáním a zeleninou (A1,A9,A3)
MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Gulášová (A1)
MENU 1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)
MENU2: Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (A1)
Pátek:
Polévka: Brokolicová (A1,A7)
MENU1: Přírodní vepřový řízek, dušená rýže (A1)
MENU2: Smažený holandský řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU3: Smažené žampiony, hranolky (A1,A3) 129,-
V. I. P 1: 200g Smažený kapr, vařené brambory (A1,A4,A7)
V. I. P 2 : 200g Amur na roštu, opékané brambory, obloha (A1,A4)
V. I. P. 3: 150g Kuřecí nudličky na žampionech, hranolky (A1)
V. I. P. 4: 150g Kuřecí steak zapečený nivou, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 5: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuř.prsa,slanina,cibule,smetanová omáčka) (A1,A7)
V. I. P.6: 150g Medailonky z vepřové panenky se švestkovou omáčkou, krokety (A1)
V. I. P. 7: 150g Zeleninový salát s kuřecími řízečky, dresink (A1,A3)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši