Týdenní menu

 

Polední MENU 10. 6. – 13. 6. 2025

Úterý:

Polévka: Dršťková (A1)

MENU1: Smažené žampiony, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU2: Pečené kuře na paprice, těstoviny (A1)

MENU2: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, šťouchané brambory (A1,A7)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Zeleninový salát se sýrovými smaženkami, dresink  (A1,A3,A7)

MENU2:  Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka: Zelná s uzeninou (A1)

MENU1: Kynuté knedle s povidly a mákem, cukr, máslo (A1,A7)

MENU2: Pečený bůček, kysané zelí, bramborový knedlík (A1,A3)

Pátek:

Polévka:  Brokolicová (A1,A7)

MENU1:  Bramborový guláš s uzeninou, chléb  (A1,A3,A7)

MENU1:  Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)

 

MENU3: 100g Smažený sýr, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na grilu, opékané brambory  (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v hořčičné omáčce, hranolky (A1,A7,A10)

V. I. P. 3: 150g Smažená krůtí  játra, vařené brambory (A1,A3,A7)

V. I. P. 4: 150g Vepřový Ondráš v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 5: 150g Kuřecí steak zapečený chřestem a sýrem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 6: 300g Boloňské špagety sypané sýrem  (A1,A7)

V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši