Týdenní menu

 

Polední MENU 21. 3. – 24. 3. 2023

Úterý:

Polévka: Bramborová (A1,A9)

MENU1: Pečené vepřové koleno, hořčice, chléb (A1,A7,A3,A10)

MENU2: Hovězí líčka na slanině, šťouchané brambory  (A1,A7)

MENU2: Smažený vepřový kotlet, bramborový salát (A1,A3,A7)

Středa:

Polévka:  Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Vepřová játra na grilu, vařené brambory (A1,A7)

MENU2:  Vepřová pečeně, žampionová omáčka, houskový knedlík  (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská (A1)

MENU 1: Plněné knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2:  Přírodní vepřový řízek, dušená rýže (A1)

Pátek:

Polévka:  Černá zabijačková  (A1,A9)

MENU1:  Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb  (A1,A7,A3)

MENU2:  nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)

 

MENU3: Smažené žampiony, vařené brambory (A1,A3,A7)                      119,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory  (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 150g Fish and chips z tresky tmavé, hranolky, dip (A1,A7)

V. I. P. 3: 150g Smažené řízkové duo, bramborový salát nebo brambory (A1,A7,A3)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí prsa zapečená šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepř. panenky s dijonskou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P.6: 150g Telecí flamendr, hranolky (A1)

V. I. P.7: 300g Zeleninový salát se sýrovými smaženkami, dresink (A1,A3,A7)

V. I. P. 8: 300g  Těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (A1,A7)

V. I. P. 9: 4 ks Smažené tvarůžky, vařené brambory (A1,A3,A7)

CENA MENU 1: 99,-

CENA MENU 2: 109,-

CENA VIP MENU: 149,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši