Týdenní menu
Polední MENU 10. 6. – 13. 6. 2025
Úterý:
Polévka: Dršťková (A1)
MENU1: Smažené žampiony, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU2: Pečené kuře na paprice, těstoviny (A1)
MENU2: Hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, šťouchané brambory (A1,A7)
Středa:
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Zeleninový salát se sýrovými smaženkami, dresink (A1,A3,A7)
MENU2: Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Zelná s uzeninou (A1)
MENU1: Kynuté knedle s povidly a mákem, cukr, máslo (A1,A7)
MENU2: Pečený bůček, kysané zelí, bramborový knedlík (A1,A3)
Pátek:
Polévka: Brokolicová (A1,A7)
MENU1: Bramborový guláš s uzeninou, chléb (A1,A3,A7)
MENU1: Smažený vepřový řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU3: 100g Smažený sýr, hranolky nebo vařené brambory (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 200g Kapr na grilu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v hořčičné omáčce, hranolky (A1,A7,A10)
V. I. P. 3: 150g Smažená krůtí játra, vařené brambory (A1,A3,A7)
V. I. P. 4: 150g Vepřový Ondráš v bramboráku, obloha (A1,A3)
V. I. P. 5: 150g Kuřecí steak zapečený chřestem a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 6: 300g Boloňské špagety sypané sýrem (A1,A7)
V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši