Týdenní menu
Polední MENU 9. 9. – 12. 9. 2025
Úterý:
Polévka: Hrachová (A1)
MENU1: Krůta ala bažant, dušená rýže (A1)
MENU2: Pečené vepřové koleno, chléb, hořčice (A1,A3,A7,A10)
MENU2: Smažený karbanátek, vařené brambory (A1,A3,A7)
Středa:
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (A1)
Čtvrtek:
Polévka: Frankfurtská (A1)
MENU1: Plněný vepřový závitek, dušená rýže (A1,A3)
MENU2: Bramborové knedlíky plněné uzeninou, kysané zelí (A1,A3)
Pátek:
Polévka: Česnečka (A1,A9,A3)
MENU1: Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A1,A7)
MENU2: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A7,A3)
MENU3: 100g Smažený sýr, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7) 139,-
V. I. P 1: 150g Vepřová kotleta se šunkou a vejcem, hranolky (A1,A3)
V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 3: 150g Řízkové duo v bramboráku (kuřecí, vepřové), obloha (A1,A3)
V. I. P. 4: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P. 5: 300g Smetanové brambory s kuřecím masem a zeleninou (A1,A7)
V. I. P. 6: 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)
V. I. P. 7: Šunková pizza (A1,A7)
CENA MENU 1: 119,-
CENA MENU 2: 129,-
CENA VIP MENU: 169,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši