Týdenní menu

Polední MENU 4. 2. – 7. 2. 2025

Úterý:

Polévka: Čočková (A1)

MENU1: Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (A1)

MENU2: Pečené kuře na paprice, těstoviny (A1)

MENU2: Pečený vepřový bůček ve sladkokyselé omáčce, šťouchané brambory (A1,A7)

Středa:

Polévka:  Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Bramborové šišky s povidly a mákem, máslo, cukr  (A1,A3,A7)

MENU2:  Vepřová pečeně, dušená kapusta, bramborový knedlík (A1,A3)

MENU2: Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka:  Zelná s klobásou (A1)

MENU 1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)

MENU2: Vepřový guláš, houskový knedlík (A1)

MENU2: Smažený sýr, vařené brambory (A1,A3,A7)

Pátek:

Polévka:  Ovarová (A1,A9)

MENU1:  Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb  (A1,A7,A3)

MENU2:  Smažený vepřový řízek, bramborový salát (A1,A3,A7)

 

MENU3: 100g Smažený hermelín, hranolky (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 100g Hermelín v bramboráku, obloha (A1,A3,A7)

 

V. I. P 2 : 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, chléb (A1,A3,A7,A10)

V. I. P. 3: 150g Medailonky z vepřové panenky s chilli omáčkou, hranolky (A1)

V. I. P. 4: 150g Ďábelská kuřecí směs, hranolky (A1)

V. I. P. 5: 150g Vepřový Ondráš v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P.6: 150g Kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 7: 4 ks Smažené tvarůžky, vařené brambory (A1,A7,A3)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši