Týdenní menu

 

Polední MENU 9. 4. – 12. 4. 2024

Úterý:

Polévka: Květáková (A1,A7)

MENU1: Fazole s opečenou klobásou, chléb (A1,A3,A7)

MENU2: Pečené kuře ala bažant, dušená rýže (A1)

MENU2: Rybí prsty, bramborový salát (A1,A3,A7,A4)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)

MENU1:  Krůtí rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)

MENU2:  Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (A1)

Čtvrtek:

Polévka:  Zelná s uzeninou (A1)

MENU1: Bavorské vdolky s povidly a šlehačkou (A1,A7)

MENU2:  Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže (A1,A7)

Pátek:

Polévka:  Česnečka (A1,A9,A3)

MENU1:  Sedlácké vepřové nudličky, dušená rýže (A1)

MENU2:  Smažený vepřový řízek, vařené brambory  (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažený sýr, hranolky (A1,A3,A7)     129,-

 

V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory, (A1,A4)

 

V. I. P 2 : 250g Pečený králík, vařené brambory (A1,A7)

V. I. P. 3: 150g Kuřecí prsa v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí nudličky na žampionech, hranolky  (A1)

V. I. P. 5: 150g  Vepřový steak s česnekovou omáčkou, hranolky  (A1,A7)

V. I. P. 6: 300g Pečená vepřová žebra, hořčice, křen, chléb (A1,A3,A7,A10)

V. I. P. 7: 300g Těstoviny po uhlířsku (A1,A7)

V. I. P. 8: Žampionová pizza (A1,A7)

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši