Týdenní menu

Polední MENU 17. 9. – 20. 9. 2024

Úterý:

Polévka: Hrachová (A1)

MENU1: Krůtí perkelt, těstoviny (A1)

MENU2: Vepřový kotlet ,,Ondráš“ v bramboráku, obloha (A1,A3)

MENU2: Hovězí líčka na kořenové zelenině, karlovarský knedlík (A1,A3)

Středa:

Polévka:  Hovězí vývar s kapáním a zeleninou  (A1,A9,A3)

MENU1:  Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek  (A1,A7)

MENU2:  Svíčková na smetaně, houskový knedlík (A1,A7)

Čtvrtek:

Polévka:  Gulášová (A1)

MENU 1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2: Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (A1)

Pátek:

Polévka:  Brokolicová (A1,A7)

MENU1:  Přírodní vepřový řízek, dušená rýže  (A1)

MENU2:  Smažený holandský řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)

 

MENU3: Smažené žampiony, hranolky (A1,A3)                      129,-

 

V. I. P 1: 200g Smažený kapr, vařené brambory (A1,A4,A7)

 

V. I. P 2 : 200g Amur na roštu, opékané brambory, obloha (A1,A4)

V. I. P. 3: 150g Kuřecí nudličky na žampionech, hranolky (A1)

V. I. P. 4: 150g Kuřecí steak zapečený nivou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 5: 300g Těstoviny po uhlířsku (kuř.prsa,slanina,cibule,smetanová omáčka) (A1,A7)

V. I. P.6: 150g Medailonky z vepřové panenky se švestkovou omáčkou, krokety (A1)

V. I. P. 7: 150g Zeleninový salát s kuřecími řízečky, dresink (A1,A3)

 

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši