Týdenní menu
Polední MENU 19. 8. – 22. 8. 2025
Úterý:
Polévka: Čočková (A1)
MENU1: Kuřecí nudličky na žampionech, dušená rýže (A1)
MENU2: Sekaná pečeně, vařené brambory (A1,A7,A3)
Středa:
Polévka: Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek (A1,A7)
MENU2: Vepřová pečeně, dušená kapusta, vařené brambory (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Zelná s uzeninou (A1)
MENU1: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (A1,A7)
MENU2: Kuřecí prsa v těstíčku, vařené brambory (A1,A3,A7)
Pátek:
Polévka: Smetanová česnečka (A1,A9,A3,A7)
MENU1: Koprová omáčka, 2 ks vařené vejce, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU2: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (A1,A3,A7)
MENU3: 100g Smažený sýr, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7) 129,-
V. I. P 1: 150g Kuřecí steak se sázeným vejcem a šunkou, hranolky (A1,A3)
V. I. P 2 : 150g Vepřový flamendr, hranolky (A1)
V. I. P. 3: 150g Smažené duo v bramboráku (kuřecí, vepřové), obloha (A1,A3)
V. I. P. 4: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P. 5: 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 6: 300g Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou (A1)
V. I. P. 7: 150g Medailonky z vepřové panenky na medu, hranolky (A1)
CENA MENU 1: 109,-
CENA MENU 2: 119,-
CENA VIP MENU: 159,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši