Týdenní menu
Polední MENU 21. 3. – 24. 3. 2023
Úterý:
Polévka: Bramborová (A1,A9)
MENU1: Pečené vepřové koleno, hořčice, chléb (A1,A7,A3,A10)
MENU2: Hovězí líčka na slanině, šťouchané brambory (A1,A7)
MENU2: Smažený vepřový kotlet, bramborový salát (A1,A3,A7)
Středa:
Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou (A1,A9)
MENU1: Vepřová játra na grilu, vařené brambory (A1,A7)
MENU2: Vepřová pečeně, žampionová omáčka, houskový knedlík (A1,A7)
Čtvrtek:
Polévka: Frankfurtská (A1)
MENU 1: Plněné knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)
MENU2: Přírodní vepřový řízek, dušená rýže (A1)
Pátek:
Polévka: Černá zabijačková (A1,A9)
MENU1: Čočka na kyselo, 2 ks vařené vejce, chléb (A1,A7,A3)
MENU2: nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)
MENU3: Smažené žampiony, vařené brambory (A1,A3,A7) 119,-
V. I. P 1: 200g Kapr na roštu, opékané brambory (A1,A4)
V. I. P 2 : 150g Fish and chips z tresky tmavé, hranolky, dip (A1,A7)
V. I. P. 3: 150g Smažené řízkové duo, bramborový salát nebo brambory (A1,A7,A3)
V. I. P. 4: 150g Kuřecí prsa zapečená šunkou a sýrem, hranolky (A1,A7)
V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepř. panenky s dijonskou omáčkou, hranolky (A1,A7)
V. I. P.6: 150g Telecí flamendr, hranolky (A1)
V. I. P.7: 300g Zeleninový salát se sýrovými smaženkami, dresink (A1,A3,A7)
V. I. P. 8: 300g Těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím masem (A1,A7)
V. I. P. 9: 4 ks Smažené tvarůžky, vařené brambory (A1,A3,A7)
CENA MENU 1: 99,-
CENA MENU 2: 109,-
CENA VIP MENU: 149,-
Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši