Týdenní menu

 

Polední MENU 1. 7. – 4. 7. 2025

Úterý:

Polévka: Bramborová (A1,A9)

MENU1: Smažený květák, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU2: Barbecue pečený bůček, hranolky (A1)

Středa:

Polévka:  Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou  (A1,A9)

MENU1:  Hrachová kaše, opečená klobása, chléb, okurek  (A1,A3,A7)

MENU2:  Vepřová pečeně, dušený špenát, bramborový knedlík (A1,A3,A7)

Čtvrtek:

Polévka: Frankfurtská (A1)

MENU1: Kynuté knedle s ovocem, strouhanka, máslo, cukr (A1,A7)

MENU2: Smažený sýr, vařené brambory (A1,A3,A7)

MENU2: Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík (A1)

Pátek:

Polévka:  Uzená s kroupami (A1,A9)

MENU1:  Bramborový guláš s uzeninou, chléb  (A1,A3,A7)

MENU2:  Nadívané kuřecí stehno, dušená rýže (A1,A7,A3)

 

MENU3: 200g Smažené žampiony, vařené brambory nebo hranolky (A1,A3,A7)   129,-

 

V. I. P 1: 150g Kuřecí steak se sázeným vejcem a šunkou, hranolky  (A1,A3)

 

V. I. P 2 : 150g Kuřecí nudličky v nivové omáčce, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 3: 100g Smažený sýr v bramboráku, obloha (A1,A7,A3)

V. I. P. 4: 150g Smažené duo v bramboráku, obloha (A1,A3)

V. I. P. 5: 150g Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, hranolky (A1,A7)

V. I. P. 6: 150g Vepřový flamendr, hranolky  (A1)

V. I. P. 7: 300g Zeleninový salát s kuřecími řízečky, dresink (A1,A3)

 

CENA MENU 1: 109,-

CENA MENU 2: 119,-

CENA VIP MENU: 159,-

Alergeny: A1- obiloviny (lepek), A2- korýši, A3- vejce, A4- ryby, A5- podzemnice olejná (arašídy), A6- sója, A7- mléko, A8- skořápkové plody, A9- celer, A10- hořčice, A11- sezamové semínka, A12- oxid siřičitý a siřičitany, A13- vlčí bob - lupina, A14- měkkýši